Pressemeldinger(NO)

Den britiske dagligvarekjeden Tesco satser på bærekraft, og lanserer laks som er fôret med algeolje rik på omega-3

Tesco PLC hever laksestandarden i sine butikker gjennom å redusere bruken av villfisk i laksefôr, og erstatte dette med algeolje.

Les mer

Pressemeldinger(NO)

Norske Lingalaks starter kommersiell produksjon av laks fôret med marin algeolje rik på omega-3-fettsyrene EPA og DHA

Norske Lingalaks implementerer Veramaris’ marine algeolje bestående av omega-3 fettsyrene EPA og DHA i kommersiell skala. Algeoljen gjør Lingalaks mindre avhengig av fiskeolje.

Les mer

Pressemeldinger(NO)

Veramaris’ anlegg for produksjon av algeolje i Nebraska, USA er halveis ferdig.

Bygging av anlegg for produksjon av omega-3 fettsyrene EPA og DHA går etter planen +++ Produktet kommer på markedet medio 2019 +++ Nebraskas offisielle representanter deltok på kranselag-seremonien som ble holdt på anlegget.

Les mer

Pressemeldinger(NO)

DSM og Evonik etablerer fellesforetaket Veramaris

Veramaris setter ny standard for omega 3 fettsyrer EPA og DHA for dyreernæring +++ Hovedkontor i Delft, NL +++ Bygging av anlegg for omega-3 fra naturlige marine alger går etter planen.

Les mer

Pressemeldinger(NO)

DSM og Evonik etablerer joint venture for omega-3-fettsyrer fra naturlige havalger til dyrefôr

Essen (Tyskland), Kaiseraugst (Sveits): DSM og Evonik annonserte i dag at de ønsker å etablere et joint venture-selskap for omega-3-fettsyreprodukter fra naturlige havalger til dyrefôr.

Les mer

Pressemeldinger(NO)

DSM og Evonik skal utvikle algebaserte omega-3-fettsyrer til dyrefôr

DSM Nutritional Products Ltd. (Kaiseraugst, Sveits) og Evonik Nutrition & Care GmbH (Essen, Tyskland) annonserte i dag at de inngår et samarbeid for å utvikle omega-3 fettsyrer fra havalger til dyreernæring – først og fremst for havbruksnæringen. Formålet er å møte den økende etterspørselen etter omega-3 på en bærekraftig måte. Ved å utnytte naturlig forekomster av omega-3 i marine alger, kan man produsere omega-3 uten å benytte seg av marine ressurser.

Les mer